Definitii

1. Dreptul de autor al coolbrands asupra informatiilor publicate pe site

2. Produsele si serviciile oferite de coolbrands pe site-ul coolbrands.ro, politica de preturi 

3. Garantia produselor

4. Informatii despre RETURUL produselor cumparate

5. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

6. Abonarea si dezabonarea la newsletter

7. Politica de confidentialitate

8. Exonerarea de raspundere

Definitii

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul coolbrands.ro.

Consumator - orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, care acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale

Produse si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si/sau Servicii si sa faca plata acestora.

Vanzator – S.C. MBOX CONSULTING SRL inregistrata in Bucuresti, J40/6423/2008, CUI/CIF: RO 23681459, Capital social: 800 RON, si va fi numita in continuare coolbrands.

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si/sau Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii. Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

Site-ul www.coolbrands.ro, numit in continuare coolbrands, este proprietatea S.C. MBOX CONSULTING SRL inregistrata in Bucuresti, J40/6423/2008, CUI/CIF: RO 23681459, Capital social: 800 RON, si va fi numita in continuare coolbrands.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. coolbrands isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

coolbrands garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul coolbrands si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei coolbrands fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre coolbrands este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru coolbrands sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al coolbrands asupra informatiilor publicate pe site 

Intregul continut al site-ului coolbrands - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea coolbrands si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul coolbrands  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului coolbrands numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de coolbrandspe site-ul coolbrands.RO, politica de preturi

Coolbrands isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul coolbrands sunt noi, in ambalajul original si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv BrandsAccess isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta.

Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care acest lucru este specificat in mod expres pe website. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari coolbrands in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

In ciuda eforturilor noastre, un numar mic de produse poate avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari coolbrands . Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care acest lucru este posibil, dupa cum si Dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar Dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

coolbrands nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia coolbrands de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu si produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc).

Coolbrands isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

3. Garantia produselor

coolbrands ofera certificate de garantie pentru produsele comercializate, acestea fiind trimise odata cu factura fiscala si cu produsele comandate. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copia facturii si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

4. Renuntarea la produsele cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (Ordonanta Guvernului nr. 130/2000) 

Daca produsul comandat nu este ceea ce v-ati dorit, il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 10 zile lucratoare de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv si fara penalitati.

Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului: 

1. Completati Formularul de Retur. Acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt Returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.

2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul in ambalaj original trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni!

3. In colet adaugati certificatul de garantie, copia facturii si Formularul de Retur completat.

4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre sediul coolbrands – adresa unde trebuie trimis returul o gasiti in subsolul Formularului de Retur.

ATENTIE:

NU primim retururi prin Posta Romana! Va rugam urmariti traseul coletului Dvs. pentru a va asigura ca acesta a ajuns la sediul coolbrands!

Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client! 

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 30 de zile de la Retur prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur.

4.1. Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii/receptiei 

Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte, dar in cazul in care primiti un produs defect tot ce aveti de facut este sa contactati echipa coolbrands (telefon: 0730.35.26.47; email: office@coolbrands.ro) si vom aranja ca produsul sa fie inlocuit. Si in acest caz va rugam sa completati Formularul de Retur. Daca produsul primit este inutilizabil in primele 24-72 de ore de la receptie, puteti reclama acest lucru si solicita inlocuirea produsului cu un produs nou, sau rambursarea contravalorii acestuia. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de coolbrands . Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

4.2. Produse livrate gresit sau care nu corespund specificatiilor de pe site 

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Procedura de returnare incepe tot prin completarea Formularului de Retur. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de coolbrands . Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti returna produsul pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Si in acest caz va rugam sa completati Formularul de Retur. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de coolbrands.

Observatii generale - Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

5. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul coolbrands este gazduit de serverele unei terte firme. coolbrands nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. coolbrands nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului coolbrands . Coolbrands nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul BrandsAccess. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

6. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului coolbrands este gratuita si voluntara, si implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. coolbrands detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului coolbrands pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului coolbrands mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, coolbrands nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

Coolbrands isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca coolbrands are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

7. Politica de confidentialitate

Coolbrands garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre coolbrands pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre coolbrands nu implica obligativitate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@brandsaccess.ro .

Coolbrands se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul coolbrands sunt transmise pe cale electronica, coolbrands nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, BrandsAccess va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre coolbrands sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului coolbrands , abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. coolbrands nu furnizeaza adresa Dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Coolbrands certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  1. Dreptul de a cere coolbrands sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
  2. Dreptul de a cere coolbrands sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  3. dreptul de a cere coolbrands sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
  4. Dreptul de a cere coolbrands sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@coolbrands.ro . coolbrands foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

coolbrands nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. coolbrands nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de coolbrands in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor coolbrands , inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre coolbrands a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul coolbrands , va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului coolbrands si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

8. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe coolbrands si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului coolbrands , clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

8. Exonerarea de raspundere

Coolbrands.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

Informatiile incluse pe coolbrands.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa contact@coolbrands.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.