Informații generale

Produsele cumparate din coolbrand.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email (office@coolbrand.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Adresa de retur:

DESTINATAR:
MBOX CONSULTING
Adresa: Ridicare din Sediu Fan Courier Theodor Pallady, Bucuresti.
Telefon: 0730.352.647

IMPORTANT

Dacă utilizați aceeași cutie în care ați primit comanda vă rugăm să îndepărtați eticheta veche. Sigilați coletul iar curierul se va prezenta la dvs. cu ordinul de ridicare (pe care trebuie să îl păstrați până la primirea banilor) și cu o nouă etichetă, pe care o va lipi pe colet.

Dacă returnați mai multe produse, puteți pregăti un singur colet. Iar dacă trimiteți mai multe colete, generați etichetă pentru fiecare colet.

Nu uitați, nu primim coletele trimise cu ramburs. De asemenea nu se acceptă coletele expediate prin Poșta Română întrucât aceasta nu livrează la adresa finală.

În funcție de metoda de plată aleasă banii vor fi returnați prin același canal. Dacă comanda a fost platită ramburs sau prin transfer bancar, returul banilor se va efectua în contul bancar menționat de către dumneavoastră pe Formularul de Returnare. 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Suma restituita nu include taxa de transport, cu exceptia comenzilor trimise gresit / produse cu defecte.

În cât timp se restituie banii?

Returul banilor se realizează în decurs de 3-5 zile lucrătoare de la verificarea coletului returnat de către noi. Întreaga procedură de returnare produs/bani durează aproximativ 14 zile calendaristice de la ridicarea returului de către curier. În funcție de metoda de plată aleasă banii vor fi returnați prin același canal. Dacă comanda a fost plătită ramburs sau prin transfer bancar, returul banilor se va efectua în contul bancar menționat de către dumneavoastră pe Formularul de Returnare.